Succesverhalen

meer energie, een betere gezondheid en minder ballast

Vandaag de dag is Willy de ’persoon in balans’ (-16kg gewicht waarvan 14.2kg vet!) geworden waar hij naar op zoek was. Onder die extra kilootjes, oude ervaringen en overtuigingen zat al een FANTASTISCHE man (weg)verstopt.... een man die verlangde naar meer energie, een betere gezondheid en minder ballast.

Het was een mooie, maar ook wel een intensieve weg die hij heeft afgelegd. Stap voor stap (vaak 2 stappen vooruit, soms 1 stap achteruit).

De grote doorbraak kwam toen hij suikerbewust ging eten in combinatie met meer beweging. Hij ging vervolgens beter slapen, werd opvallend fitter en bruiste van vitaliteit + z’n welzijn kreeg een boost en mocht van die vervelende kilootjes afscheid nemen.

Wij zijn vooral dankbaar dat we je hierbij mochten begeleiden. Blijf vooral goed voor jezelf zorgen; zijn zoooooo trots op jou!

GEFELICITEERD MET WAT JE BEREIKT HEBT, KOESTER JE NIEUWE LEVENSSTIJL EN BLIJF GENIETEN MET MATE(N)!

 —  stralend, met Willy Timmermans, Arendonk


Image

Dromen komen uit!

POWERVROUWTJE (-14kg vet!) IN DE SCHIJNWERPER; DROMEN KOMEN UIT!

Ze heeft uiteindelijk zichzelf gegund om te gaan leven als de vrouw die ze wilde zijn.

Op het pad van haar dromen voelde ze verlangen, maar ook veel twijfel. We horen ze vaak.... we luisteren, we aanschouwen en voelen de pijn. Die oude overtuigingen, die negatieve gedachtes over zichzelf en de keuzes die men hierdoor maakte.

Ontkenning, erkenning, verkenning, actie én volhouden. De 5 noodzakelijke stappen die we samen met haar hebben doorlopen om tot een duurzame gedragsverandering te komen.

Zodra ze in de positieve spiraal zat, ervaarde ze vele voordelen: ze had meer energie, voelde zich vrouwelijker én straalde mogelijks nog meer!

Lotte, blijf je hart volgen en trouw aan je plan, je voeding van vandaag is je energie van morgen. JIJ BENT HET MEER DAN WAARD, LIEVE MOOIE VROUW! Schitter ze deze zomer

 —  met Lotte Nuyens, Dessel


Image

EEN GROTE GLIMLACH VAN OOR TOT OOR


Eerlijk is eerlijk; de tranen van blijdschap én trots (-23.6kg gewicht, waarvan 19,4kg vet!) kwamen op.... dit is waar we het allemaal voor doen.

5 maanden geleden kregen we de eer om samen met deze KRACHTIGE juffrouw intensief aan de slag te gaan. Een nauwgezette begeleiding op haar maat. Ook de lieve mensen in haar directe omgeving gaven haar hierbij al hun steun.

Het ging niet vanzelf; ze heeft hier keihard voor gewerkt. Wat ze nodig had was een concreet plan én een ‘mindset’ die volledig was afgestemd op wat ze wilde bereiken.... KIEZEN VANUIT HET ABSOLUTE VERLANGEN.... tot bloei komen als persoon.

Stéphanie, je bent méér dan in je doelstelling geslaagd. Blijf goed voor jezelf zorgen en vertrouw op je eigen kracht.
JIJ BENT EEN TOPPERTJE!

 — met Stéphanie Mols, Lichtaart

Image

DROOM IN DE SCHIJNWERPER

Deze mooie, jonge dame had het punt bereikt dat ze niet meer wilde ‘hoppen’ van het éne dieet naar het andere.

Een makkie was (én is!) het niet; in tegenstelling tot alcohol of tabak kan je voedsel onmogelijk uit je leven bannen. De begeleiding is nodig om haar niet in oude, ongezonde gewoontes te laten hervallen.
De focus ligt nu voornamelijk op de persoon die ze wil zijn en niet meer op wat niet mag.... met dit objectief wist ze de regie weer in eigen handen te nemen en de beloning hiervan is een verlies van 14 kg VET(!).

Helemaal klaar voor 365 nieuwe kansen om 12 prachtige hoofdstukken te schrijven, zonder die venijnige kilootjes die haar hierbij behoorlijk dwars zaten. Benieuwd wat het leven nog allemaal voor haar in petto heeft..... STRALEN ZAL ZE!
Geniet van je figuur en alle complimentjes.

 —  trots, met Kelly Poppeliers, Mol


Image

op koers met de juiste mindset

Dit POWERVROUWTJE ‘kiest’ nog steeds voor verandering en blijft met de juiste mindset mooi op koers! 
Na 1 jaar 29kg lichter, waarvan exact 24kg vet (én behoud vd spiermassa!). 1 woord: RESPECT!!!!

Geniet van je gezonde, energieke levensstijl....
het staat je ongelofelijk goed, lieverd!

* klein vreugdedansje* 

—  enthousiast, met Ilse Bekkers, Arendonk


Image

een nieuwe, gezonde en vurige levensstijl

Exact een jaar geleden werd het keerpunt voor dit prachtige koppel. Vanaf die dag besloten zij om de aandacht te verleggen naar hoe zij zich wilden voelen.... niet door een streng dieetplan, maar een evenwichtig, haalbaar eetpatroon met voldoende ruimte voor ‘kleine geniet-momentjes’.

Die eerste gedachte, dat gevoel, hun wens, dat brandend verlangen om een gezonde, slanke maar vooral energieke versie van zichzelf te willen worden werd omgezet naar hun missie. Ze waren klaar met alle excuses en waren zich heel goed bewust van het feit dat ze keuzes moesten gaan maken.

Dag na dag -met de nodige blutsen en valpartijen- groeiden hun vertrouwen en voelden zij zich fitter en levenslustiger. Geen pleisters plakken, maar probleemsituaties aanpakken. Er werden doelen gesteld die pasten bij hun leven dat ze wilden (be)leven.

Zij leerden het verschil tussen ‘volhouden’ en het ‘omarmen’ van hun nieuwe levensstijl. Met kleine wijzigingen werden grote veranderingen ervaren.... terug vol zelfvertrouwen genieten én blij zijn met het spiegelbeeld. Zo hebben zij nu aan het einde van de dag nog een stukje energie over in plaats van in de zetel te ploffen ....

Een prachtig traject en zijn dan ook bijzonder dankbaar dat we hen hierbij heb mogen bijstaan.

Geniet -met een grote G- van jullie nieuwe gezonde, vurige levensstijl; het staat jullie ongewoon goed kanjers!

— met Pieter Hus en Frea Steurs, Dessel


Image

meer energie, vitaliteit én trots

Kizzy (-10,2kg gewicht, waarvan -8,3kg vet!) een bijzonder fijne vrouw- is haar échte verlangens gaan onderkennen en heeft vervolgens de stappen gezet om deze te vervullen. Zij is voor zichzelf in actie gekomen; heeft zichzelf meer energie, vitaliteit én trots gegund.

Wij hebben samen met haar rustig en vooral objectief haar eetgedrag onder de loep genomen en daarbij mogen concluderen dat ze in het verleden vaak te streng voor zichzelf was en daardoor steeds weer in een vicieuze cirkel terechtkwam. Niet omwille van gebrek aan discipline (integendeel!), noch omdat ze zwak was.... wel een kwestie van te snel resultaat te willen ( =belangrijke fout!).

Door zichzelf een evenwichtiger eetpatroon aan te meten, had ze minder behoefte aan troostvoer.... dat scheelde weer aan schuldgevoel en vooral een nieuwe ronde in die vicieuze cirkel.

Ze beschikt nu over de kracht te kiezen voor BALANS, voor REGELMAAT, voor een GOED VOOR ZICHZELF ZORGEN, GEZONDE VOEDING (niet langer een gevecht met eten).

Fijn dat we je hierbij mochten helpen. Blijf leven naar je eigen waarden, eten waar je blij van wordt... dit is wat wij je gunnen! Je lichaam blijft uiteindelijk je meest kostbare bezit, blijf dit steeds koesteren met liefde als ook aandacht.

 — met Kizzy Van Noten, Turnhout


Image

lef, daadkracht en bevlogenheid

Ze heeft hard aan haar weg getimmerd, doorgezet om haar doel (-10kg) te bereiken.

Balans vinden én houden was niet altijd evident, maar ze toonde lef, daadkracht en bevlogenheid. Door haar zelfreflectie was ze heel bewust in haar doen en laten (vaak met een kleine zucht).

Leen..... laat je terug zien, heb de kracht om sterk te staan en neem de ruimte om te stralen. Dankjewel dat wij jou in dit traject naar een gezondere levensstijl mochten begeleiden!

— met Leen Nijs, Dessel


Image

gezonder & gelukkiger

Met deze jongeman hebben we gewerkt rond een positiever lichaamsbeeld; een methode die ontzettend waardevol was.

Door middel van kleine stapjes werd aangeleerd om nuchterder en meer ontspannen om te gaan met voeding uit respect voor het lichaam.

Er werd geluisterd naar de signalen en bewuster gereageerd, zonder strikte regels.
Zo werd voeding niet langer als ‘goed’ of ‘slecht’ aanschouwd (er bestaat geen voedselpolitie.... uiteindelijk de enige die je kan bekeuren, ben jezelf!).

Door dit inzicht gunt hij zichzelf de voedingsstoffen om de juiste energie en kracht te hebben.
Hij voelt zich vooral gezonder & gelukkiger en het resultaat mag er dan ook wel zijn!

Xinio, blijf bouwen aan je gezonde gewoontes en proef het leven! Geniet van je eetmomenten en beweging op die manier die jij als prettig en haalbaar ervaart én laat die bakken energie en ‘happy vibes’ je goed ontvangen.

— met Xinio Van Loon, Turnhout


Image

Je kan alles bereiken als je maar in jezelf blijft geloven.

Het was fijn om het zelfbeeld van deze jonge man omgekeerd evenredig te zien evolueren met de 11kg (waarvan 9kg vet) gewichtsafname.

Yves, je bent het meer dan waard om je dromen waar te maken! GO FOR IT! 
Pluk al het goede, gezonde dat je pad mag kruisen.

— met Yves Gelens, Mol


Image

Good food, Good mood

Slanker worden is zoveel meer dan enkel afscheid nemen van de kilootjes.

Stapje voor stapje, werden stappen om vervolgens te evolueren naar sprongen (-7,4 kg gewicht, waarvan 6,8 kg vet!)..... minder ballast, meer energie, verbeterde gezondheid. Hij ging het proces zelfs leuk vinden.

Marc, blijf voor jezelf de beste keuze maken en die kracht van voeding in je keuken gebruiken.

— met Marc Gelens, Mol


Image