Het wetenschappelijk onderbouwd EQ3 programma

Naast een klassiek vermageringsdieet is er eveneens een mogelijkheid om U te begeleiden volgens het EQ3 programma: een dieetplan met (gedeeltelijk) maaltijdvervangers dat werd ontwikkeld door artsen en diëtisten en dat reeds bij vele deelnemers heeft geleid tot een gezonde en langdurige gewichtsvermindering.

Dit programma verloopt in 3 fases: de startfase, de reductiefase en uiteindelijk de stabilisatiefase (= 3 gezonde evenwichtige maaltijden). Stapsgewijs is het immers mogelijk om nieuwe eetgewoonten om te zetten in blijvend aangeleerd gedrag, met de hieruit voortvloeiende voldoening bij succes.

De EQ3 producten zijn hierbij een uiterst handig hulpmiddel om structuur in het voedingspatroon te brengen en dieetstress te verhinderen. Ze zijn met zorg samengesteld en bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het optimaal voeden van de lichaamscellen gedurende het dieet.
Hierdoor staat het EQ3 programma garant dat U op een verantwoorde en gezonde manier uw overtollig vetweefsel kwijtspeelt met behoud van de spiermassa, terwijl U zich fit en energiek blijft voelen.

Deze volledige maaltijdvervangers (o.m. repen, soepen, shakes, flakes) zijn goedkoop (2 tot 3 EUR per maaltijd), lekker, gezond en eenvoudig in gebruik. U heeft keuze tussen hartige en zoete smaken.

Deze producten zijn in België genotificeerd en beantwoorden aan de normen van het “European Food Safety Authority” (EFSA) en worden bijgevolg dan ook als veilig en doeltreffend erkend.

Meer informatie en/of persoonlijke "succesverhalen" vindt U terug op: www.equilibre3.be.

 
     
 
Stratenplan