DiŽtistenpraktijk Nadia Brans: Uw gezondheidspartner
Zoekt U een erkende partner die U kan adviseren op het vlak van voeding en dieet ? Gewichtsproblemen zijn van alle tijden en er bestaan wel honderden middeltjes en kuren om te vermageren. Alleen is een blijvend resultaat niet zo eenvoudig te bereiken zoals soms wordt beweerd.

Dagelijks worden wij geconfronteerd met het feit dat de gevolgen van obesitas en overgewicht zwaar doorwegen op het leven van de cliŽnt en zijn omgeving. Dat was voor mij de aanleiding om mij toe te leggen op individuele begeleiding van mensen op zoek naar het juiste evenwicht tussen voeding en gewicht, met als ultieme doel het bevorderen van de gezondheid. We vertrekken vanuit een haalbare doelstelling die we samen met succes zullen afronden.

Het spreekt voor zich dat U daarnaast eveneens terecht kan voor advies, begeleiding en ondersteuning bij allerhande vragen en/of behandelingen inzake voeding en dieet (bijvoorbeeld: diabetes, verhoogde bloeddruk en/of cholesterol, maag-en darmklachten, overgewicht bij kinderen, voedingsallergieŽn, ondergewicht, eetstoornissen, voeding bij zwangerschap/sporters, Ö.).

Door uitbreiding versterken Ellen Nuyens en Marianne Brabers de diŽtistenpraktijk. Dit resulteert in een goed team, met elk onze eigen sterkten.
 
 
Vekenstraat 5, 2470 Retie   Tel.: 014 38 88 07   e-mail: info@nadiabrans.be
 
     
 
Stratenplan